Medewerkers gezocht

Aan ieder die belangstelling heeft voor Pelgrimsherberg Kafarnaüm te Vessem.

Pelgrimsherberg Kafarnaüm ligt op een kruispunt van pelgrimswegen en is een pleisterplaats om tot innerlijke rust te komen.

Onze belangrijkste activiteiten zijn het verzorgen van onderdak voor pelgrims onderweg, het project Pelgrimeren voor de Jeugd en het organiseren van activiteiten zoals informatie- en bezinningsweekenden en dagen voor pelgrims, die onderweg willen gaan of juist terugkomen.
Er wordt ook tijd ingeruimd voor pelgrims onderweg op het levenspad, die niet over de tijd, gezondheid en middelen beschikken om grote reizen te ondernemen.

Momenteel schuiven nieuwe vrijwilligers aan, om samen met de vrijwilligers van het eerste uur het initiatief van de Broeders van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes voort te zetten en daaraan verder invulling te geven.
Vrijwilligers van een jongere generatie staan te trappelen en willen ook graag mee doen.

Dat alles bij elkaar geeft een interessant en spannend speelveld waarbij mensen met elkaar willen communiceren en samenwerken. Bestuur en staf van de pelgrimsherberg willen aan communicatie speciale aandacht geven en een werkgroep communicatie inrichten.

Binnen deze groep worden de public relations, de website, de sociale media, marketing en interne en externe communicatie verwerkt.

Voor deze werkgroep zoeken we de volgende mensen:

  • Pelgrims die verstand hebben van professionele communicatie of professionals met belangstelling voor pelgrimeren
  • Pelgrims die als redacteuren mee kunnen helpen onze website, nieuwsbrieven en sociale media levendig te houden.
  • Pelgrims die een marketingplan kunnen schrijven en implementeren of een marketeer met belangstelling voor pelgrimeren, die een basisplan marketing voor ons kan maken.
  • Editors die aangeleverde content vertalen naar een mooie websitepagina

Afhankelijk van je belangstelling geldt dat de werkzaamheden enkele uren per week tot enkele uren per maand in beslag kunnen nemen, waarbij het overgrote deel van het werk digitaal vanuit je woon- of werkplek kan worden uitgevoerd. Het is vrijwilligerswerk dat niet vrijblijvend is en continuïteit vereist.

Voel je er voor in een bruisende organisatie, waarbinnen mooie dingen gebeuren en waardevolle contacten tot stand komen, mee te doen op een manier zoals we hierboven vragen?

Neem dan contact op met de secretaris van de Stichting Pelgrimsherberg Kafarnaum.
Mail of bel met Frans Bergmans, secretaris@pelgrimsherberg.nl , mobiel 0651756501.