Dringend hulp gevraagd………

Binnen de pelgrimsherberg Kafarnaum in Vessem (Noord-Brabant) zijn we dringend op zoek naar iemand, die de vele aanmeldingen voor onze activiteiten digitaal verwerkt. Is dit misschien een taak die perfect geschikt is voor jou? Je kunt deze taak vanuit je eigen huis uitvoeren, aanwezigheid bij de drie jaarlijkse vergaderingen van de werkgroep volwassenen geeft meerwaarde, maar is niet strikt noodzakelijk. Je helpt er onze herberg enorm mee.

De kern van jouw taak:

  • Je registreert de aanmeldingen die via een apart mailadres bij jou binnen komen.

  • Je stuurt de deelnemers een korte bevestiging.

  • Je hebt contact met de begeleiders van de activiteiten zodat zij kunnen beslissen of een activiteit door kan gaan of niet en je checkt bij financiën of er betaald is.

Wil je specifieker weten of dit werk iets voor jou is? Mail dan met Loes Hommel die het werk tot nu toe doet: loeshommel@gmail.com. Zij vertelt je met enthousiasme wat je nog meer weten wil. Wanneer je als vrijwilliger op dit terrein je steentje bij wil dragen aan onze pelgrimsherberg, mail je naar de coördinator van de werkgroep volwassenen: Cor Kuyvenhoven. Zijn mailadres: corku@zeelandnet.nl