► Terugkomweekend

Natuurlijk heb je prachtige verhalen en foto’s, maar het blijft vaak lastig het gevoel en de sfeer van de camino thuis over te brengen. Wat is er dan mooier dan nog een keer naar Vessem gaan om je ervaringen te delen met andere pelgrims die ook net terug gekomen zijn!

De opzet van het programma lijkt veel op die van het  voorbereidingsweekend. In dit weekend ligt de nadruk echter meer op het delen van de opgedane ervaring en wat dat met u gedaan heeft.

Programma

Vrijdag vanaf 15.30 uur ontvangst met koffie en thee.

16:00 uur: start van het programma onder leiding van twee ervaren vrijwilligers met een kennismakingsronde. Daarna volgt een afwisselend programma met mooie teksten, bezinningsmomenten, korte presentaties, maar vooral veel uitwisseling. Kaartjes met uitdagende vragen nodigen u uit om wellicht net wat dieper op uw ervaringen in te gaan dan u tot dusver gedaan heeft. Wat heeft de pelgrimstocht echt voor u betekend? Dit programma wordt onderbroken door een warme maaltijd.

’s Avonds praten we gezellig nog even na (of door) met een hapje en een drankje.

De zaterdagochtend begint weer met een stiltewandeling van ongeveer een uur. Daarna volgt het ontbijt.
Het voormiddagprogramma staat, mogelijk ook weer aan de hand van themakaartjes, in het teken van weer andere aspecten van de tocht.

Na de lunch kunt u in de pauze op eigen gelegenheid iets doen waar u op dat moment zin in heeft: zich even terugtrekken in de tuin, het labyrint lopen, de Jacobushoeve bezoeken, et cetera.

’s Middags bespreken we de punten die nog zijn blijven liggen. En tegen 16:00 uur ronden we het weekend af met een korte evaluatie.

Kosten

De kosten van het weekend bedragen € 70,-. Dit is exclusief de genuttigde drankjes in de avond. Daarvoor rekenen we een kleine vergoeding.

Kijk voor de data in de agenda van deze website.

Aanmelden kan HIER
Als er plaats is in het weekend van uw wens, krijgt u daarvan een bevestiging.