► Slaapplaatsen

Wij zijn het hele jaar open, behalve rond kerst en nieuwjaar. Twee gastheren of gastvrouwen, zelf vaak ervaren pelgrims, zorgen ervoor dat u een memorabel verblijf heeft.  

Aanwezigheid overdag: De pelgrimsherberg is gericht op pelgrims, wandelaars en fietsers, daarom wordt van U verwacht dat U tussen 9:30 en 16:00 u op pad bent. De vrijwillige gastmensen hebben dan de de tijd om te zorgen voor de schoonmaak en de avondmaaltijd.

In principe is er altijd iemand aanwezig. Maar het kan voorkomen dat de gastheer/vrouw afwezig is, vanwege boodschappen of andere zaken. Als men afwezig is staat er een bordje voor de raam van de keuken met daarop de tijd wanneer men weer aanwezig is.  Vanaf 16.00 uur is de deur altijd open.  

Het is daarom goed op de dag zelf te checken hoe laat U kunt aankomen.  Dit kunt U het beste doen op telefoonnummer 0497-591207. 

Reserveren

Als U binnen een week een kamer wilt reserveren kan dit alleen via telefoonnummer 0497-591207.
Voor een reservering op langere termijn kunt u een mailtje sturen naar info@pelgrimsherberg.nl onder vermelding van uw naam, mobiel telefoonnummer, de gewenste datum, het aantal personen, of u op de dag van aankomst ’s avonds mee wilt eten, en eventuele verdere bijzonderheden. 

Een overnachting met ontbijt

inclusief lakenpakket                             € 30,-

met slaapzak en eigen handdoek   € 25,-

een warme pelgrimsmaaltijd            € 15,-